top of page
DSC_1083-.jpg
Marielle Bakhuizen coaching.png

Ik ben in 1975 geboren in Vlaardingen en woon daar nog steeds met veel plezier met mijn man en onze 2 mooie dochters. Per januari 2020 ben ik mijn eigen bedrijf gestart gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Passie en missie

Met mensen werken is mijn passie. En dan vooral om mensen te begeleiden om (meer) balans te creëren tussen werk, verplichtingen en privé leven. Ik kijk daarbij vooral naar de gevoelens en bedoelingen achter het gedrag dat hij of zij laat zien. Door hiernaar te kijken, emoties te erkennen en aandacht te geven, leert iemand zichzelf beter kennen en leert iemand zijn of haar gedrag beter te begrijpen. Mijn missie is om het verschil te kunnen maken in iemands leven. Om mensen te begeleiden in hun doelen helder te krijgen, te gaan voor wat zij willen, los te komen van beperkende overtuigingen, denken in mogelijkheden en hen leren verantwoordelijkheid te pakken voor dit proces.

Mijn achtergrond

Ik heb bijna 20 jaar ervaring in coaching en advisering op het HRM vlak. Ik heb verschillende HBO diploma’s behaald op het gebied HR management en coaching. En juist vanuit mijn passie in het werken met mensen ben ik mij verder gaan specialiseren in coaching. Ik heb mijn NLP practioner en master gehaald, post HBO coachopleiding, post HBO Systemisch coachen, post HBO Kernemoties en op dit moment volg ik de internationale opleiding tot transformationeel coach. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd als mediation vaardigen, gesprekstechnieken en effectief adviseren.

Mijn kwaliteiten

Ik ben open, eerlijk, betrokken en hou ervan om steeds weer nieuwe dingen te leren en mij verder te ontwikkelen. Ik vind het fijn om verbinding te maken en te voelen met de mensen om mijn heen. Tijdens mijn coaching sessies krijg ik vaak terug dat mensen zich veilig en gehoord voelen bij mij en dat ze stappen maken die daarvoor niet genomen zouden hebben.

DSC_1087-.jpg

Gaan we samen aan de slag met jouw doelen?

Laat je gegevens achter dan neem ik snel contact met je op voor een kennismaking.

Ben jij in balans?

Allerlei factoren spelen mee om balans in je leven te ervaren, zowel lichamelijk, emotioneel als mentaal. Als die balans er is, dan zul je niet snel overspannen of burn-out raken. En natuurlijk zijn er soms perioden dat je wat extra spanning en onrust voelt. Dat hoort bij het leven. Maar soms ontstaat er disbalans en dat kan vervelend zijn en klachten geven.

Wil je weten hoe het met jouw balans is gesteld? Doe de gratis balans meting!

Balansmeting
bottom of page